Skip to main content

06 12544366 (ma/vr na 16.30 uur) of 0592 501453

Gekloofd gemengd haardhout

U kunt bij R. Oldejans Haardhout in Grolloo terecht voor diverse soorten gekloofd haardhout op verschillende lengtes. Afhalen of bezorgen is mogelijk.

Haardhout

Het haardhout dat wij aanbieden wordt gezaagd en gekloofd op een lengte van circa 29cm. Tevens wordt het hout gezeefd om de fijne snippers en zaagsel er uit te krijgen. Standaard zit er in 1 kuub gekloofd hout ongeveer 75% eiken met essen. Het hout wordt opgeslagen in gaaskisten voor optimale droging. De inhoud van 1 kist is 1 kuub.

Vers gekloofd hout: € 120,- per kuub
Droog hout: € 140,- per kuub

Afwijkende maten en wensen zijn geen probleem en alleen op bestelling leverbaar. Het in het voorjaar gekapte hout is vanaf oktober als gedroogd hout verkrijgbaar. Vers hout (niet gedroogd) is het gehele jaar verkrijgbaar.

Bezorging is tegen meerprijs mogelijk. De prijs is afhankelijk van de afstand en hoeveelheid hout. Levering van het gekloofde hout is mogelijk in verschillende hoeveelheden. Grotere hoeveelheden worden per tractor met kiepwagen geleverd. Kleinere ladingen tot maximaal 2,5m³ worden met een auto met aanhangwagen geleverd.

Vanaf oktober hebben wij weer droog hout beschikbaar!

Hout in gaaskisten

Haardhout wordt optimaal gedroogd in open gaaskisten.